Puseferii'


Vi er en hjemmekenneltjeneste og omfattes ikke av mattilsynets forskrift for midlertidig hold av dyr. Vi tilbyr kattepass i hjemmemiljø, og ønsker å understreke at vi tar hygiene, smittepress og aktiviseringskrav minst like stort på alvor.

For å avtale tidsrom må du ta kontakt med oss på facebook PM eller sende en mail til pelsparadis@gmail.com. Vi tar imot kun èn pusefamilie av gangen og har mulighet for individuelle tilpasninger. 

Er du interessert i puseferii' hos oss vil du få tilsendt et informasjonsskjema før booking❤️

Ikke no' kattstof! Si når du kommer så vaske jeg rommet att deg😸

Vi har pippsehus utafor vindu, og vi har pippseTV innafor vindu! Bædre bli're ikke😻

Informasjon om oppholdet

Ved opphold hos oss vil pus få eget rom. Jeg anbefaler å ta med et pledd eller seng med pusens lukt slik at pus kan føle seg trygg hos oss. Det er fint om reiseburet er med og kan stå igjen. Det er mulighet for å kunne ta med det utstyret du selv ønsker til pus. Pus kan få tilgang på lillegården om pus har lyst å ut på dagtid (forbeholdt vær og tilgang). Pusen må ha med egen mat. Dokasse og dosand er tilgjengelig hos oss, om ikke pus er vant til noe annet enn vanlig klumpesand. Vi gjør individuelle vurderinger og tilretteleggelser underveis i oppholdet, og yter vårt ytterste for at pus skal få et fint opphold hos oss! 

Vi ønsker sterkt at pus er vaksinert, kastrert og IDmerket. I enkelte helsemessige tilfeller kan vi se bortifra dette kravet. Vi anbefaler at IDmerkingen er registrert i søkbart register. Vi gjør tilrettelegning utifra pus sin helsetilstand og kan gi medisiner om det er nødvendlig, utfører kloklipp og pelsstell under oppholdet. Vi tar dessverre ikke på oss bad av pus! Vi ønsker at du fyller ut et skjema som forteller litt om din pus sine rutiner og vaner. 

Skjemaet finner du nederst på siden. Skjemaet er ikke bekreftelse på opphold hos oss! Du må sende oss en pm på våre facebooksider eller via epost for å booke time.

Vi poster oppdateringer via våre facebook- og instagramsider under oppholdet og puseferii' puser kan følges der.

Vi setter pris på om avbestilling skjer i god tid før oppholdet, slik at plassen frigjøres for andre :)